God skjorteholder

God skjorteholder 

Er man træt af at ens skjorte ryger op af bukserne ved de fleste stræk eller løft i armene og dermed får en til at se dårlig ud? BalderClothes ved hvor essentielt det er for en at se skarp ud og sikre at ens outfit blot kører. Derfor har BalderClothes besluttet at tilføje skjorteholderen til vores produktkatalog, så man ikke mere skal bekymre sig med at din trøje ryger op af bukserne.  

Hvad kan en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent lille stilrent værktøj for dem, der vil have at t-shirten skal forsætte med at være nede i bukserne. BalderClothes tilbyder to modeller af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske type, hvor man blot monterer den ene ende i strømpen ind under buksen og op ved blusen og garantere en herved at den ikke er en i vejen mens du bevæger dig og sikrer at skjorten er spændt helt op. Den anden udgave er vores v2 type, som har to ringe, der kan placeres rundt om sine lår og hæfter med klampere i blusen tre steder i hver side og herved holder blusen i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen foretrækker den ene frem for den anden, da nogle synes det er mere lækkert at den er nede om låret og andre ønsker ikke noget om låret.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ikke to individer har samme størrelse af lår, hvorfor vores v2 model kan reguleres i længde og bredde omkring låret, så du ikke skal tænke over at skifte den ud, hvis du for eksempel starter at træne eller taber dig. Skjorteholderen kan derfor snildt benyttes til piger.    

Tit brugt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt anvende den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke kun bruges til et socialt sammenhænge som svendegilde, man kan sagtens anvende dem på studiet, hvis man vil have at se professionel ud over for chefen, men kan også snildt anvendes i hjemmet, hvis du elsker at du ser stilet ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se sej ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er smart til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opsevant senere på aftenen omkring dit outfit, som du var tidligere på aftenen. Her slipper man for at skulle tænke over at blusen flyver op af bukserne, når du svinger hofterne ude på dansegulvet. 

Er du mode bevidst og ved præcis hvornår at ens påklædning har brug for at ens skjorten er nede i bukserne, så ved du, at man vil have at ens outfit også ser ud som du forstiller sig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til en. Da du ej tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke din skjorte en tanke.  

  

  

1 kommentar til “God skjorteholder”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *