Sådan vælger du et ”statement piece”

Boligindretning er ikke lige nemt for alle. For nogen kan det være decideret svært at udvælge møbler, som både passer til deres stil, men også passer sammen. For dem, der har svært ved det, kan det være meget lettere at arbejde ud fra et såkaldt statement piece. Et statement piece, er ét særligt møbel, som du føler siger noget helt særligt om dig. Når man har fundet det ene møbel, som man virkelig føler indkapsler ens personlige stil, så vælger man resten af sine møbler ud fra dét.

 

Men hvis du ikke har forstand på indretning, har du måske ikke gjort dig de store tanker omkring hvad et sådant møbel kunne være. Et godt bud kunne være et bord. Hvad enten det er et spisebord eller et sofabord, er det et rigtig godt møbel at centrere sin stue omkring. Derfor er det også oplagt at vælge et bord, som man faktisk er glad for.

 

Men hvordan vælger man et, der rent faktisk er personligt?

Et godt bud kunne være at købe et plankebord hos Yoon Designs.

Yoon Designs gør en dyd ud af at lave lige netop dét bord, deres kunder drømmer om. Deres koncept er at skræddersy møbler til dit hjem, og for at gøre det, så holder de kunden i hånden gennem hele processen med råd og vejledning om alt lige fra målene, der får det til at passe perfekt i dit hjem, til design og træsorter og hele vejen til at vælge de ben, du allerhelst vil have på dit bord.

På den måde er du sikker på at få lige præcis det bord, der passer til dig. Hvad enten det er et, du har drømt om længe, eller det er ét, som du finder frem til i fællesskab med Yoon Designs. Og mulighederne er mange. Lige fra sildebensflet i eg til massive planker af mahogni, eller simple, små ben til en stjerneform midt under bordet. Du kan både designe på nettet, men også i deres fysiske butik i Randersgade på Østerbro i København. Desuden er der masser af inspiration at hente på deres hjemmeside, hvor du kan se en masse billeder af borde, som de allerede har lavet, og hvordan man kan indrette et rum med dem som centrum.

Folkene bag den lille danske designvirksomhed hedder Jonas Hyeouk Min Yoon Hansen og Sarah Catharina Worre Høyer. Privat har de været kærester i over otte år, og nu har de kastet sig ud i et fælles forretningseventyr. Jonas, der er ansvarlig for produktionen, har mange års erfaring med møbelsnedkeri, og sliber og behandler alle overfladerne på bordene i hånden. Det gør de, for at sikre det mest unikke og den flotteste finish, men også sikre at overfladerne bliver så praktiske som overhovedet muligt. Du kan læse mere om parret her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *