Om os

Her kan du læse mere om vores virksomhed of serviceydelser.

Vi er eksperter, når det kommer til varmepumper, da vi har installeret og repareret dem i årtier. Det gør, at vi ved, hvad der skal til for, at du får den bedst tænkelige oplevelse, når du skal installere en varmepumpe i dit hjem.

Praktisk erfaring giver gode løsninger

Vores mangeårige praktiske erfaring gør, at vi tager ting til os, som vi ser og oplever dem. Det kan eksempelvis være, at vi har oplevet noget, som virkelig har overrasket os. Det har vi så taget til os og lært fra, så vi kan gøre vores for, at der bliver gjort noget for den enkelte situation.

Det betyder, at du ikke skal være i tvivl, når du står og mangler god hjælp til din varmepumpe, for vi har oplevet det meste. Det gør, at vi altid har gode løsninger klar, når der bliver spurgt efter os.

Spørg endelig om råd eller hjælpe

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med varmepumpen, må du ikke tøve med at spørge om hjælp. Vi ved, hvad der skal til for, at du kan få dine spørgsmål besvaret på bedst mulig vis. Det sikrer, at vi har mulighed for at give dig den retmæssige hjælp, som du fortjener.

Så hvis du har spørgsmål om eksempelvis, hvad der sker, hvis du gør noget ved din varmepumpe i en given situation, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at assistere og kan også godt komme ud for at tage et kig på din varmepumpe. Det er ofte sådan, at vi kan komme med et ret hurtigt svar og en hurtig mulighed for, hvad der kan gøres.