Få fixede dit fritidshus med nye friske faver

Tid til at male fritidshuset

Der er en stigende efterspørgsel på sommerhuse, både til salg og til leje. Hvis man er fritidshusejer, så er der altså rigtig gode muligheder for at tjene nogle penge i den kommende tid, hvad enten man gerne vil sælge eller bare leje ud for en lille indtægt på siden. Det vil dog ikke komme til at kunne ske, uden at man gør en større eller mindre indsats, afhængig af ens hus og dets stand. Samtidig med den store efterspørgsel er der nemlig også mange der lidt i hast sætter deres hus på markedet, og derfor er det vigtigt at adskille sig, hvis man vil have den bedst mulige pris.

Optimeringer

Der er lidt forskellige ting der gør sig gældende, afhængig af om man vil sælge eller leje. Der er dog flere fælles faktorer, så dem vil vi se nærmere på her. Overordnet set bør man søge at have et hus der er ryddeligt og i god stand. Man skal ikke have for meget indbo, og der må ikke være en ustyrlig have, der sender et signal af misligholdelse. Det er minimumsniveauet. Herefter så handler det om at give et godt første indtryk, og det gør man med facaden frem for alt. Da man omkring et fritidshus påtænker at være meget i haven, er blikket fra haven også vigtigere, end det er for et almindeligt hus som er tænkt til bolig. Det er simpelthen en central kvalitet ved fritidshuset, at det er rart at se på. Det er dog ikke kun æstetik, et fritidshus i træ har også brug for en vedligeholdelse, da træet ellers forfalder i vind og vejr. Dette er to grunde der i samspil fører til vores anbefaling om, at få behandlet og malet facaden på dit fritidshus inden du sætter det på markedet. Hvis du vil leje, så løfter det du den ugentlige pris du kan tage, og hvis du vil sælge, så presser det den potentielle salgspris i vejret. Det er altså en god investering uanset hvad.

Find et malerfirma i Slagelse

Der er en del gør-det-selv folk blandt sommerhusejerne, men det kan ikke anbefales selv at give sig i kast med denne type malerarbejde. Det er vigtigt at materialer og teknisk udførelse sidder lige i skabet, og her er der ikke plads til amatørløsninger. Det er trods alt husets skal, der kræver en korrekt behandling. Selv hvis du benytter den rette maling, så vil en dårlig penselteknik sende et signal om, at der er gjort et dårligt stykke arbejde, som såer tvivl om hele huset og dets vedligeholdelsesstand.

Der er lokale maler i Slagelse og alle landets andre regioner, og du kan eventuelt gå på nettet og finde din nærmeste. Der er sågar sider der tilbyder at indsamle op til tre tilbud fra lokale malere. Det kan være praktisk, hvis man ikke har lyst til at ringe rundt til mange firmaer, men heller ikke er tilfreds med den første den bedste maler man lige falder over. Så er man med andre ord sikker på ikke at betale overpris.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *