En coachuddannelse der hjælper

En coachuddannelse der hjælper

Udforsk din succes med en Life coach, som vil forandre dit liv til det bedre. Vi specialiserer i at gøre dig til den bedste udgave af dig selv for at opnå de drømme du ønsker at opnå med en coach – både personlige og erhvervsmæssige mål.  

professionel coaching hjælper dig med at se ind af og identificere de kvaliteter, som du besidder eller det potentiale du har for at blive den bedste udgave af dig selv.  

Vi giver dig redskaberne for at du selv kan tage hånd om de udfordringer som du har og omdanne dem til det du har behov for, her kan du gennem mentaltræning omstrukturere den måde du tænker og ser verden på og give dig en ny indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet giver dig. 

Vores personlige udvikling tager udgangspunkt i Bob Proctor’s tankegang og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du har brug for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ.  
 
En af måderne vi tager fat om dig på er ved at anvende filosofien loven om tiltrækning. Den tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du handler ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine interaktioner . Her er vores mål at trække dine handlinger i en positiv retning, så du opnår de bedste resultater. 

Ved Bering Søgaard gør vi op med den traditionelle måde genopdage sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med personlige coaching dig redskaberne til at du kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to individer, som er identiske og tænker på samme måde.  

Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? er det normalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt den kaos, som i dit liv for at kunne fokusere på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine drømme. 

Det vigtigste i en coachuddannelse er at vide hvad din drøm er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med Bering Søgaard, hvor vi arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med lederuddannelse.  
 
Med en coachuddannelse hjælper Bering Søgaard dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Vi gør op med de traditionelle tanker om at slid belønner. Vi hjælper dig med at tænke simpelt, så du ikke bliver stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *