Balloons til folket

Balloons til folket

Som lille elskede man balloner, når familien skulle ud og spise på forskellige restauranter. Det var især, når familien skulle på Burger King, hvor ballonen ikke blot var udendørs legetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Jensens Bøfhus. På Jensens Bøfhus kunne man få stabile bøffer, og som det bedste kunne jeg få tilladelse til at beholde ballonen, som vi fik når vi ankom til spisestedet. Hvis jeg sad i sin stol kunne jeg se på loftet som var tildækket af balloons over det meste, dette lavede stemningen fantastisk. balloons er noget af det sejeste fra vores ungdom, og ballonen optræder ofte i løbet af mit liv, og balloons er de fleste gange en del af flere af mine fejringer.  

Magic Balloons kan for mig være mange forskellige objekter. Du har eksempelvis vandballoner som vandlegetøj de fleste somre, hvor vandkampe med fætterne og andre bekendte var en fast ting. Her samlede jeg så mange vandballoner jeg overhovedet kunne, så vi med vores udendørs legetøj kunne skabe de mest optimale sommerøjeblikke med vores bekendte. Som en del af vores tradition, opdagede jeg ud af, at jeg kunne skaffe redskaber so kan assistere folk med hurtigt at producere flere vandballoner samtidligt, så du bare kan starte på den fede del af processen. ballonen er stadig fede vandlegetøj selv når vi nu er blevet ældre. Faktisk er udendørs legetøj faktisk stadig meget sjove, især hvis der her om sommeren skal afholdes sociale arrangementer, hvor du kan sammensætte det danske vejr, ballonen og drinks, og derigennem gør vores festlige begivenhed det mere sjov.  

Vandballoner til de fleste arrangementer 

Magic Balloons behøver ikke nødvendigvis at være relateret til udendørs legetøj. Ballonen er fantastiske til festlige begivenheder, såsom til fester. Jeg vil traditionelt at skaffe os hyppigt mange en flere forskellige magic ballons, hvis det er mig, som har ansvar som arrangør for festlighederne. Vores venner er typisk super glad med den stemning, som vi formår at producere med magic ballons. De kræver selvfølgelig meget tid, hvis vi alane skal producere alle disse magic ballons alene. Men jeg har opserveret, at man sagtens kan købe disse fede magic ballons, hvor I faktisk kan producere mange samtidigt, så du sparer en masse tid i processen!  

Jeg tror, at min dybe begrejstring for magic ballons oprinder fra vores unge dage, hvor ens forældre ofte gjorde stor brug af magic ballons, som del af fejringen af mig. Balloons blev brugt til at pynte lejligheden, så de fleste af bekendte virkelig fik åbnet deres øjne, idet de kom ind ad døren til festen. Heldigvis er jeg et sommerbarn, og ballonen har også for det meste været en del af legene til min fest. Der blev derfor tit skaffet balloons ind til den gigantiske vandkamp, hvor mit vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt vores besøgende, som ivrigt deltog i vandkampen om sommeren. De anskaffede  Magic Balloons gennem en webshop, hvor jeg kunne bestille vildt mange vandballoner til festen. Så ekstrem mange ballonen at de endda havde til flere uger, hvor børn fra hele området kunne komme og deltage i en kæmpe udendørsleg.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *