Et liv uden lednings oplader 

Et liv uden lednings oplader 

Er du irriteret af ledninger, som blot er i vejen? Selvfølgelig er du det – hvem vil ikke være det? Man er i hvert fald ikke lykkelig for dem, hvis man har flere batteridrevne apparater, som kræver opladning adskillige gange om dagen. Så hvorfor ikke minimere mængden af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er meget grimt for dit syn. Men måske er der en løsning! Det er moderne tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremgang hjælper os med denne irritation! Alt er tilnærmelsesvist uden ledninger nu om dage. Og du kan nu tilkøbe en trådløs oplader til din mobil.  

En trådløs oplader kan hjælpe dig på din arbejdsdag. Du behøver ikke længere tænke på ledninger, som kronisk skal være sat i din telefon. Nu kan man købe en trådløs oplader, som blot behøver være på dit hjemmekontor og så kan du få din mobil opladet meget hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Tænk dig hvor uproplematisk du kan have det på jobbet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en mikro platform, og så vil du få en utrolig hurtig opladning.  

De trådløse opladere kan bruges til mange forskellige mobil modeller, men du skal være obs på hvor gammel din mobil er. Denne form for opladning har brug for moderne teknologi, så din mobil må ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning sandsyneligvis at du aftager dit telefon cover ved selve opladning, så du er sikker på at få det ønsket resultat. Der er dog nogle mobil covers som er samarbejdsvenlige en trådløs opladning. Så du skal ikke behøver overveje hvilken telefon du har, når du endelig vil tage trækket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere frihed!  

Der findes faktisk tonsvis forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er tosnvis at vælge imellem, når du bliver utrolig træt af ledningerne. Man kan købe en trådløs oplader pad, hvor man blot skal sætte sin telefon på pladen. Denne pad kan sættes på dit bord på skrivebordet, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man ofte forglemmer at oplade sin mobiltelefon, da man ikke magter finde ledninger osv. op af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er sagen, så eksisterer der også dockingstations, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan tilkøbe en opladerstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil oprejst, mens den oplader, og så bliver du tilbudt adskillige lader løsninger, så du meget nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som ofte er fedt og en stor fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en klog løsning for de personer, som hele tiden er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Telefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage en samtale, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt adskillige gange i løbet af en dag, hvilket ofte resultere i at mobilen ikke bliver tilsluttet.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *