Flotte herregårdssten til indkørslen

Herregårdssten er utroligt flotte som belægningssten, hvorfor der også er populære som belægning i indkørsler. Lægges de med det rigtige underlag, kan de fint bruges til indkørsler hvor der kører både biler og lastbiler på. Dog skal man være opmærksom på, at der muligvis kræves en tykkere sten en den klassiske på 5-7 cm i tykkelsen. Du bør altid forhøre dig hos forhandleren, om hvilken tykkelse de anbefaler.

 

Hvorfor vælge herregårdssten?

Hvorfor vælge herregårdssten til din indkørsel? Der er hovedsageligt 2 grunde til at folk vælger den populære betonsten. For det første er en utroligt dekorativ, og passer godt til de fleste danske indkørsler og huse. De kan fås i adskillige farver, så de samtidig passer til farven på dit hus. Den anden grund er prisen. Herregårdssten er billige, og du kan derfor få lagt en stor belægning, for et forholdsvist lille budget. Det er de 2 største grunde til hvorfor du bør vælge de flotte herregårdssten til indkørslen. Så er det ellers bare om at få den købt og få dem lagt.

 

Hvor kan jeg købe dem?

Du kan købe herregårdssten i de fleste byggemarkeder. Samtidig er der også rigtig mange online forhandlere, som sælger dem. Herregårdssten går under flere forskellige navne. Det er vigtigt at huske på, når de søger på dem online, for at finde den bedste pris. Hvis du nemt vil finde den bedste pris, kan du med fordel kigge på herregardssten.dk, som er en side dedikeret til herregårdssten. Her kan du nemt finde den bedste pris, og se de mange forskellige typer der at vælge i mellem. Både forskellige størrelser, farver og kanttyper.

 

Kan jeg lægge dem selv?

Du kan godt lægge belægningen selv, men det kræver at du ved hvad du laver. Det er f.eks. vigtigt at du har det rette underlag, og at de bliver lagt i et mønster. Er du i tvivl, kan det være en fordel at få en professionel til at lægge dem for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *