Flytning: 4 tips der vil lindre din stress

De fleste mennesker tror, at en stressende flyttedag er, når de skal pakke eller bære tunge ting. Mange er ikke klar over, at den følelsesmæssige belastning ved en flytning kan være langt mere udmattende end det fysiske arbejde. Følg disse fem trin for at forberede dig på en mindre stressende flytning

1) Book flyttevogn i god tid

Og når der står i god tid, så er det ikke et par dage før flytning, men book en privatflytning, så snart du ved, at du skal flytte. På den nåde får ud også, en indre ro ved, at der er styr på flyttebil og flyttemænd, så du ikke står i sidste øjeblik og stresser over, at ingen firmaer har tid,

2) Indskaf tilbyd på flytning

Mange tror, at det er en fast pris at flytte, men ligesom alt andet i denne verden, så kan man altid indhente tilbud på flytning af flyttefirma i København. Henvend dig gerne til flere flyttefirmaer, for at sammenligne dine priser.

3) Skil dig af med uønskede ting

Hvis du allerede inden, du skal flytte ved, at der er nogle ting, som ikke skal med over i den nye lejlighed, så er det vigtigt, at du kommer af med tingene, inden du skal flytte. Det er spild af tid og ressourcer at flytte ting, som du alligevel skal af med.

4) Lav huskeliste

Uanset hvor skarp man selv synes, at man er, så vil man altid stå og glemme noget i en stresset situation. På flyttedagen vil der foregå mange ting, og derfor er det en stor tjeneste, man gør for sig selv, er at skrive alle de ting, man skal huske ned på et stykke papir. Gerne i kronologisk rækkefølge.

Faktisk man kan gøre det med hele flytningen, stå op, ordne det og det, inden flyttevognen kommer, og så skal du huske, at den gamle vase ikke skal med i flyttevognen, men den skal med i bilen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *