Hos Stampemøllen.dk finder du træpiller i højeste kvalitet

Søger du træpiller til brændsel er det oplagt at besøge Stampemøllen webshop og bestille deres produkt. Du får den bedste kvalitet, og naturligvis et produkt, der venligt mod miljøet.

 

Træpiller
Hos Stampemøllen og i deres webshop kan du købe de såkaldte HD-træpiller. Et produkt der har en super høj brændværdi, og giver minimal aske samt ingen slagger. Der arbejdes med træ som træværk skærer fra, og du får en træpille uden urenheder og skidt, som er perfekt som dit brændsel. Træpillerne lagres i virksomhedens egne siloer, og bliver først afhentes, når varen er bestilt. Pillerne er i øvrigt certificerede og produceret efter EN Plus normen, der har de strengeste kvaliteter.

 

Stampemøllen

Virksomheden Stampemøllen startede ved Stampemølleåen i Ribe som en vandmølle helt tilbage i 1581. Men de seneste 100 år har det været savværk og snedkeri, der har været virksomhedens primære fokus. Men stadig er en del af virksomheden placeret sammen sted som den oprindelige destination. Men der findes nu også produktion i Tyskland, Norge og Sverige samt seks andre steder i Danmark. Virksomheden har hovedsæde på Fyn, og omsætter for over 850 millioner kroner om året. Der er i øvrigt omkring 500 medarbejdere ansat hos Stampemøllen.

 

Høj kvalitet

Træpillerne som de producerer hos Stampemøllen er de mest miljøvenlige på markedet. Det er produceret af rent dansk træ og af savsmuld og flis fra anden træproduktion. Der gøres alt for at minimere forurenende transport, da det hele foregår i Danmark og det hele sikres via kontrol og certificering, hvilket verificeres af Teknologisk Institut.

 

Mest miljøvenlig

Det er den mest miljøvenlige træpille, som de producerer hos Stampemøllen. Faktisk er der tale om CO2 neutrale træpiller, hvilket primært hænger sammen med, at det er et biprodukt til anden træ-produktion. Altså der bliver ikke brugt træ, som skal fragtes langt til fabrikken, men der bruges altså savsmuld og flis fra anden produktion. Altså et perfekt produkt til dig, der går op i vores alles fælles miljø.

Levering eller afhentning

Når du har bestilt dine træpiller via Stampemøllen kan du selv vælge både at få leveret det direkte til døren eller du kan vælge den billigere løsning med at afhente selv ved den tyske grænse. Ved levering i Danmark foregår det ved en terrængående truck, der kan komme frem rigtig mange steder, så du kan få det leveret det i sit sommerhus eller lignende sted. Vælger du afhentning ved grænsen slipper du til gengæld med at betale den lave tyske moms.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *