Gør din ejendom sikker med låsesystemer i topkvalitet

Sikkerhed frem for alt: Et velkendt citat i danske folkemunde. Med en hverdag præget af fart over feltet er det vigtigt at føle sig tryg og sikker – også når det kommer til hus, virksomhed eller institution. Der er dog en vis bekymring forbundet med at lukke vinduer, låse døre og tage afsted hjemmefra. For hvad nu hvis der skulle komme ubudne gæster?

Det er en generel ting, at vi I Danmark kan blive bedre til at sikre vores hjem mod indbrud, f.eks. i form af alarmer og video. Den manglende indbrudssikring og for få alarmsystemer gør, at danske hjem er hårdt plaget af indbrud.

De fleste af os kender til de almindelige alarmer og dørtelefoner, men hvis man ønsker yderligere sikkerhed kan det være logisk at alliere sig med professionelle kræfter. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en labyrint af låseteknikkere, og direkte ind til JK Sikring. En veletableret og kompetent virksomhed med speciale i bl.a. låsesystemer og mindre elektroniske anlæg.

Et bredt udvalg af sikkerhedssystemer
Da Jesper Klein i 1981 startede op som selvstændig låsesmed var det med speciale i låsesystemer og elektroniske anlæg. Siden da er udviklingen kun taget til. Firmaet beskæftiger sig i dag med låse, dørlukkere, sikkerhedsbokse, dør-port-automatik, gitter, elektronisk sikring med adgangskontrol, videoovervågning, porttelefoner og alarmer.

Det er ikke kun i hjemmet, at JK Sikring tilbyder service på højeste niveau. Også i butikker, skoler, sportsklubber og virksomheder er det vigtigt at have sikkerheden i orden. Og det er man i den grad sikret hos JK Sikring. Med systemer såsom ABUS, ASSA ABLOY og ILOQ er du helgarderet, når du skal sikre din ejendom. Der er et bredt udvalg af både elektroniske og mekaniske produkter, der er brugervenlige og giver kunderne merværdi.

Hygiejne og sikkerhed
Som følge af Covid-19 er vi blevet mere opmærksomme på vigtigheden af god hygiejne og sikkerhed. Hos JK Sikring tilbydes der produkter, der kan benyttes til at gøre dagligdagen mere fleksibel og brugervenlig. Sort på hvidt betyder det, at det bliver muligt at hjælpe hinanden med at holde afstand samt undgå at røre de samme håndtag i løbet af dagen. 

Berøringsfrie knapper er en af mulighederne for at sikre, at hygiejne og sikkerhed går hånd i hånd. Med de ultimative WAVE XS mindskes risikoen for bakteriespredning markant, da der ikke er nogen fysisk kontakt med læseren. Disse knapper kan installeres og bruges til mange forskellige formål: ved brug af elevatorer, tænde lys, åbne døre m.m. Alt efter ønsker og behov bliver produktet designet specielt til dig.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sikrer din ejendom? Eller brænder du inde med spørgsmål vedr. pris, sikring eller montering, så læs mere på JKSikring.dk eller kontakt en af de dygtige medarbejdere. Med 40 års erfaring inden for låsesystemer, står Jesper Klein og co. klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en faglig og tillidsfuld vurdering. På den måde har du en 24-timers højre hånd, som skaber mere tryghed i din hverdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *